top of page

 Mentor 

Speechmark

Educating the mind
without educating the heart
is no education at all.

Aristoteles
 

Bart Van Puyenbroeck, mentor bij PXL

Bart is gediplomeerd mentor en begeleidt als gastdocent studenten aan de hogeschool PXL in Hasselt.

Sinds 2014 is hij de steunpilaar van het educatief centrum Willewete in Hasselt.

 

Als professioneel schrijfmentor voor beginnende auteurs van kinderboeken, inspireert hij op een unieke en persoonlijke wijze startende schrijvers die zoeken naar de juiste aanpak.

Bart met het 'andere leren' in de praktijk

Impressie van het 'andere' leren bij vzw Willewete in Hasselt met de workshop 'Vliegen' voor de lagere school.

Meer info over vzw Willewete vind je terug op www.willewete.be

 

 

Meer filmpjes vind je terug op mijn YouTube kanaal

Bart met het 'andere leren' in de praktijk

Bart met het 'andere leren' in de praktijk

Getuigenissen van studenten

Ik wil jou graag nog heel erg bedanken voor de weg die ik heb mogen afleggen, ik heb er ENORM van genoten. 

Enorm bedankt voor alles! Het is mede door jouw vele tips en inzichten dat het voor ons mogelijk werd om dergelijk project op poten te zetten. Ook zou ik je in het bijzonder willen bedanken om een steun en een houvast te zijn doorheen het traject bij Willewete. Ik had me geen betere externe partner kunnen voorstellen.

Wat een rust straalt u uit! De manier waarop u het verhaal vertelt, is gewoon knap. Ik wou dat ik zoveel rust uitstraalde voor de klas maar ik stond vol bewondering te luisteren naar uw verhaal en de geschiedenis van de piloot. U had ook alle leerlingen mee, wat niet gemakkelijk is in een 6de leerjaar maar met uw ervaring was dit kinderspel. Het was voor mij een leerrijke topdag! Hopelijk tot ziens.

Getuigenissen van beginnende auteurs

Bij Bart is het heel eenvoudig om je thuis te voelen. Hij creëert een plek waar je open, eerlijk kan zijn en waar fouten niet bestaan. Waar je gestimuleerd wordt om door te zetten en je het beste uit jezelf kan halen. Een wederzijds dankbaar proces.

Met veel lof wil ik jou bedanken voor de manier waarop jij me begeleidde tijdens je schrijfcoaching. Samen tilden we mijn manuscript op naar een hoger niveau. Dat woord ‘samen’ vind ik heel belangrijk. Een wereld van verschil! Je begeleidde me met respect, eerbied, geduld, kunde en zorg op regelmatige basis binnen een duidelijke structuur. Ik voelde dat ik mijn spontane zelf kon en mocht zijn. Jij hebt op geen enkel moment je wil opgedrongen of mijn tekst naar jouw hand gezet. Je liet me zien hoe het beter kon en toch bleef het mijn tekst. Door deze persoonlijke aanpak kan ik oprecht fier zijn op het super geslaagde eindresultaat. Je hebt me laten groeien, zien groeien en bent daardoor zelf ook gegroeid. Prachtig toch! 

bottom of page